21 mars 2008

Sensation white

Jag bara måste på Sensation white i Amsterdam den femte juli. Någon som vill följa med? En fotbollsarena fylld med vita människor och underbar trance ur högtalarna.
Ja just det, VIP-biljetterna (rekommenderas av de som tidigare varit där) kostar endast mellan 300-16000 euro. Men det är väl inget?

Aldrig har staden Åbo varit så död som den är i dag. Det är inte ens lite spännande att gå mot rött ljus, man möter nästan inga människor på gatan och inga affärer har öppet. Det är ändå det värsta. Varför måste det vara långfredag just i dag när jag måste handla en massa saker?

Nåja, kanske jag borde städa rummet. Har inte sett mitt golv på snart en vecka.


J

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ja har bestämd me. Nu ska ja böri spela på lotto. Å ja ska vinn. San tå ja har vunni några miljone (ja räknar me att e blir ännu den här viko) så ska ja BJUD de på sensation white. Bra va?!? :D För tid MÅST vi ju!

Anonym sa...

ja e så glad över att du finns linkken! vanli biljette e 150, men peter sa att om vi far så måst vi ta vip, fö he e såååå myki betär. fast kanski nästa år?!

Anonym sa...

jaanå, om vi sparar varenda cent vi tjänar från o me nu så kan e ju lyckas ti nästa år! btw... ja gillar blogglayouten. ha e int riktit min stil, men ha passar åt oss på na vis. tror ja ska blogg san ida.

Anonym sa...

vill du ja ska laga om a? säj ba va ja ska änder på om du vill ha na anat!

Anonym sa...

Nope, ja gillar a såde. he e riktit bra. å ja e glad att du jo de åv me äckel-socko. livi mett blejv betär mesama...:)

Anna sa...

he sku väl va liti roligt. men J, du vejt att vi int har råd. vi har ett interrail att betal å! nästa år? hur i helvete fick du e ti INT va na mellanrum mellan sidebar och blogginlägge på hede vit?