18 januari 2008

Livstal

Vi hittade en sida där man kan räkna ut sitt livstal. Onekligen intressant...

Josefine: Livstal 4, den principfasta
De personer men livstalet 4 är i allmänhet praktiska och målinriktade. Deras behov av trygghet är stort och måste vara tillgodosett för att de skall känna sig bekväma med förändringar. Som beslutsfattare är de med livstal 4 ofta mycket långsamma och måste ha alla fakta på bordet innan de kan bestämma sig.

Du som är en fyra ser nog mycket realistiskt på det mesta. Du är van vid att få anstränga dig för att nå dit du vill och räds inte hårt arbete. Om det är någon som är principfast och har stor självdisciplin så är det du. Personer omkring dig uppskattar dig som vän då du är mycket pålitlig och ärlig. Tyvärr kan du många gånger få svårt att hinna med att umgås med vännerna, du är ju en person som ständigt är i farten.

Många kan tycka att du är lite trångsynt eftersom du är så bestämd i dina åsikter, och du kan till och med uppfattas som tråkig. Det är möjligt att det är barndomen som gjort dig rädd för snabba förändringar. Att se saker ur andra människors perspektiv kan vara nyttigt för dig.

Lina kommenterar: Nej, detta känns helt fel. Jose är knappast speciellt praktisk och absolut inte trångsynt, snarare tvärtom. Bestämd i sina åsikter är hon nog, men lyckas ändå se saker ur andras perspektiv. Pålitlig och ärlig är hon i alla fall! I övrigt känns livstal 4 helt fel för Jozzy.


Lina: Livstal 2, den ultimata samarbetspartnern.
De som har livstalet 2 är lätta att ha att göra med och är bra på att inspirera andra och ge goda råd. Tvåor gillar att jobba i grupp och är till sin fördel på det sättet. De är mycket diplomatiska, kanske för diplomatiska ibland och därför kan de ha svårt att fatta egna beslut.

Som tvåa är du en mycket hänsynsfull vän, ibland till den grad att du nästan glömmer att tillgodose dina egna behov. Blyghet är något som många med livstalet 2 delar men det döljs ofta genom att partnern istället är en viljestark och utåtriktad person. Men samtidigt som du kan vara lite blyg så är du artig och värderar även den egenskapen hos andra människor. Det är troligt att du samlar på någonting och därför ser ett nöje i att gå på marknader. Musik är antagligen något du är intresserad av, tvåor är ofta mycket musikaliska och har en osviklig rytmkänsla.

Det som kan vara negativt är att du är känslig och lättsårad och att du överreagerar när du känner dig missförstådd. Försök att vara mer rak i möten med andra människor.

Jose kommenterar: Jag tycker att detta stämmer ganska bra in på Linas personlighet. Lina är en underbar vän och hon är mycket bra på att ge goda råd. Att hon skulle vara blyg är bullshit, för det är hon verkligen inte, men utåtriktad är hon minsann. Lina älskar ju musik, så det stämmer också bra och rytmkänsla har hon också. Livstal 2 känns nästan helt rätt för Lina!

Inga kommentarer: