13 mars 2008

Amsterdamresan i bilder

(Kom ihåg att klicka för större bilder!)
- Vi tre, förväntansfulla på flygplatsen och helt ovetandes om vad som komma skulle.


- Flygplatsen i Köpenhamn var gigantisk, men vi hittade ändå guldgruvan, Tobleronehyllan.
- Efter två fruktansvärda lyftningar och två betydligt trevligare landningar befann vi oss i Amsterdam. Det firades med rullbandssurfning.
- Efter att underbaraste Emma hade hittat våra vilsna själar på Amsterdams flygplats så åkte vi in till centrum och åt en gudomlig wok.

- På kvällen ordnades terminens största houseparty. ALLA var där, utom jag Josefine. En liten olycka hade skett och jag var tvungen att stanna hemama hos Emma hela kvällen. Bittert.
(bild 1: Amanda och Emma, bild 2: Amanda, James, Anna , Sarah(?) och Emma)

- På lördagen vaknade Anna och jag pigga och hurtiga och bestämde oss för att ta en liten promenad i staden och äta sommarens (vårens) första jordgubbar.


- När alla hade vaknat till liv efter fredagens händelser så blev det fest, igen. Denna kväll var det baren Plan C som gällde. Eftersom Emma och hennes underbara vänner kände personalen så blev vi behandlade som VIP. Allting var gratis och vi fick dessutom isglass. Härligt! När skall shottar som brinner på detta vis börja serveras på Melody måntro?

-Mera glass och den fantastiska bartendern Peter.


- Efter Plan C åkte hela gänget inklusve Plan C:s personal iväg till Odeon. Konserthall på dagen, nattklubb på natten, fyra meter till taket och härlig trance dundrande ur högtalarna. Himmelriket! Vi hade the time of our lives och dansade tills vi stupade.

- Rudi var kameraskygg, men vi lyckades ändå fånga honom på bild (lägg märke till Linas och hans hudfärgsskillnad ;D)
- Emma, Amanda och Joe i blåsväder.


- Trots två vilda kvällar av festande i rad så orkade vi stiga upp och ge oss ut på en Canal cruise. Vi såg ungefär allt i Amsterdam och lite till.
- Någon shopping hann vi inte med, men på söndagen gjorde vi ändå ett litet besök i en souvenirshop. Där fann vi våra älsklingar, tofflor formade som träskor! Utan tvekan mitt livs bästa köp.

- Vi avslutade vår resa med en sväng till Red Light District på söndagkvällen. Oj oj, vad skall man säga? Faschinerande.
- Efter vårt besök till Febo bojkottade vi McDonalds och Hesburger helt. På Febo stoppar man in en slant i ett hål och ut kommer mat från väggen, fantastiskt va?!



- Såhär glada var vi efter vår resa i Amsterdam. Amsterdam är som en helt annan värld där allting är tillåtet. Under vår resa fick vi se ALLT och lära känna en massa underbara människor! Vi insåg dessutom att det finns människor från USA som är söta och härliga (bild 2: Matt och Joe)!

TACK alla som gjorde vår resa till ett minne för livet. Vi kommer tillbaka i maj.


Vill ni se flera bilder? Anna har gjort ett litet bildkollage här: http://minaia.blogspot.com/2008/03/amsterdam-i-bilder.html



Josefine

2 kommentarer:

Anonym sa...

JOZZY! Du la ju int upp bilden som visar hur glad du va tå vi sku ut! Ha MÅST fram ännu, fö ha e oslagbar! :D

Anonym sa...

joo, ha ska no laddas upp nagang snart, men bildens tid är inet kommen ännu :b