05 januari 2008

Pladder

Gårkvällen:

1. Till Annika och Mika på "förfest". Varför blir det alltid så att då Annika och jag ses pratar vi oavbrutet i flera timmar? Till sist sa Mika: "Mä en jaksa kuunnella!" Haha! Men roligt var det.
2. Netti och träffa folk. Hade en ordentlig diskussion om...tjaa...mig med mina närmaste. Kanske vi förstår varandra lite bättre nu.
3. Träffade en kompis och pratade i timmar om allt som varit, allt som är och allt som kommer att vara. Kanske främst allt som inte kommer att vara.
Jag kan inte minnas en kväll då jag skulle ha pratat så mycket som jag gjorde igår. Otroligt att munnen fortfarande funkar!

I helgen har jag lärt mig att det som verkar helt ofarligt för mig kan betyda så mycket annat för någon annan. Och jag förstår. Det är en uppoffring jag gärna gör om det innebär att jag får något som är viktigare för mig. Jag är så ledsen om jag sårade dig.

Det här har inte varit någon speciellt bra dag. Av någon oklar anledning fick jag ingen sömn inatt och är trött och febrig idag. Blir en lugn hemmakväll.

Det känns inte bra nu.


Lina

5 kommentarer:

Anonym sa...

...please where can I buy a unicorn?

Anonym sa...

こんばんは。 [url=http://ci2s.org/viagura.htm]バイアグラ 服用[/url] バイアグラ 服用

Anonym sa...

Meiner Meinung nach, Sie irren sich. levitra kaufen viagra online [url=http//t7-isis.org]cialis online[/url]

Anonym sa...

[url=http://www.officialflo.com/profiles/blogs/headache-back-of-head]Headache back of head[/url]
burning headache in back of head bad headache forehead top of head man headache bullet in head
http://www.officialflo.com/profiles/blogs/headache-back-of-head

Anonym sa...

[url=http://community.gazzetta.gr/profiles/blogs/consolidate-credit-cards ]consolidate credit cards loans [/url]best company to consolidate credit cards consolidate all credit cards to one need to consolidate three credit cards
[url=http://www.officialflo.com/profiles/blogs/consolidate-credit-cards ]loans to consolidate credit cards [/url]consolidate all my credit cards credit cards to consolidate debt best company to consolidate credit cards
[url=http://community.bonniehunt.com/profiles/blogs/consolidate-credit-cards ]consolidate all credit cards to one [/url]consolidate us credit cards consolidate debt get credit cards loans cards consolidate credit loan student