17 januari 2008

Besökare!

Går bra med pluggandet, som ni märker...

Nyfikenheten tar över handen med oss nu. Besökarantalet på bloggen har ökat rätt mycket på sista tiden och det är trots allt så få vi vet vilka är. Det vore ju jätteroligt att veta vem ni är som läser. Såklart kan det vara samma människor som läser bloggen 20 gånger om dagen, men jag tvivlar...

Skriv en liten kommentar så vi får veta vem Du är! :)


L&J

16 kommentarer:

Anna sa...

jaa, he eju föståssjag å Måssi mest! vi läser ungefär 10 gang om dan!

Anonym sa...

Jag är också inne varenda dag, oftast flera gånger om dagen. Men mig känner ni inte, men jag känner sådana som ni känner. Och ja, jag har varit tillfällig skolkamrat med Josefine för ett tag sen.

Anonym sa...

och så jag, mårran föstås :) elä va ni nu bruk kall me...jepo, jepson, jepojens, jeppi, jöns...whatever! :) men ja bruk ju koll in er sido åtminstoni 30 ggr i timmen, bara för att få er ti tro att ni e populär och eftertrakta. men tä fick ni allt, fö he e ni int alls! hahahaha!

Lina&Josefine sa...

J: Det vore trevligt med ett fullständigt namn :)

Mia sa...

ja brukar läsa er blogg rätt ofta, för ja har int na ader liv än att snok!;)

Toscha sa...

Kollar vanligtvis morgon, middag och kväll i jakt på porr.

Lina&Josefine sa...

Heh, fortsätt söka Toscha! Någon porr lär du inte hitta här!

Toscha sa...

Porr är ett diffust begrepp. Tänk om jag redan hittat?

Lina&Josefine sa...

Den där kommentaren kräver en förklaring, men eftersom vi försöker hålla bloggen barnvänlig kan vi kanske diskutera det en annan gång?!?

Toscha sa...

Jodå, jag tar med min klipp-bok när jag kommer till Åbo nästa gång.

Anonym sa...

jag läser. :)

Anonym sa...

Är det inter mycket roligare om ni får gissa? Vill ju inte ta spänningen ifrån er ;) Därav denna korrekta svenska istället för min mer avslappnade vardagsdialekt som antagligen skulle avslöja mig direkt :P

Lina&Josefine sa...

J: hmm, dehär är verkligen svårt. Vi funderar och funderar, men kommer int fram till något :b e du en kille eller tjej?

Anonym sa...

Kvinna är mitt kön kan jag väl stolt erkänna, men det gör knappast saken enklare. Ni måste nog gå tillbaka i tiden några år och rannsaka era bekantas bekanta, då dyker jag upp :) Anna kan också hjälpa till, Anna och jag har t.o.m. deltagit i samma samling vid ett välkänt bönehus i P:söre. Må hända deltog även ni andra, mitt minne är lite suddigt.

Lina&Josefine sa...

J: nej, nu får du berätta vem du är :) varken vi eller Anna kommer på vem du kan vara trots att vi har funderat och funderat.

Anonym sa...

Då borde ni nog slå era kloka huvuden ihop med någon "yyteressibo" (OBS! inte en som e lagt åt "the L-word hållet) i passlig ålder (alltså er egen). Om de int evet vem jag är...då finns jag nog inte.