17 november 2007

Bartendrar, wc-papper och gapflabb

Vad är det med oss tjejer och bartendrar? Det tycks vara något mycket attraktivt med män som står bakom en bardisk och häller upp sprit i glas. Dock finns det bättre och sämre versioner av bartendrar. Det verkar som om en viss krog här i Åbo lyckats få alla de sämre versionerna. Fniss!
Det var en skojig kväll igår. Vi dansade. Mycket. Det var väldigt lite folk där, men de som var på plats var väldigt konstiga. En del var rätt jobbiga. Men det var kul.

"Lina, ja e så glad att vi har hitta ett wc-paper som e ganska billi. Ja vill att du sir riktigt ordentligt på e nu. Dehär sku ja kall ett hjärta, så he e ju väldigt fint för ögona. Dessutom sku man kuna säg att he e kärlek för röve."
Nice, Josa! :)


Idag vaknade vi, skrattade åt vissa händelser från gårdagen och lade oss i soffan. Det har varit en ganska lugn dag, vilket väl är förståeligt med tanke på att det inte blev speciellt mycket sömn inatt. Vi har sett film, ätit onyttig mat och hälsat på syster Emma.
Under den andra filmen vi såg spårade det ur totalt. Jag tror att filmen handlade om en skilsmässa och en röd väska. Det var det enda vi uppfattade. Vi skrattade mest.
Sen kom Emma hit och vi peppade henne inför kvällens utmaningar. Det var sjukt. Verkligen galet.


Helt utmattad nu efter allt skrattande. Det blir en fortsatt lugn och skön kväll med mina knasiga kompisar.


Jag är inte som andra kvinnor.


//Lina

Inga kommentarer: